050 3809895

Työkalut

Mikä markkinoilla olevista prosessitoimintaa ohjaavista työkaluista on oikea minun organisaatiolleni? Mitä niiden pitäisi tehdä jotta ne tukevat prosessejani ja mitä niistä pitäisi osata kysyä?

Sententium omaa sertifioitua käytännön implementointikokemusta markkinoiden johtavista ITSM-työkaluista, kuitenkin täysin riippumattomasti. Sentetium ei edusta mitään työkalua, mutta tuntee niistä tärkeimmät, ja auttaa organisaatiotasi tekemään oikeita valintoja kun etsit toimintaasi ohjaavaa, kriittistä työkalua. Sentetium auttaa evaluoinnissa ja tarjouspyyntöjen tekemisessä, sekä valitsemasi työkalun sovittamisessa prosessiesi toimintaan.

Organisaatiosi on todennäköisesti melko tyytymätön prosessien ohjaamiseen käyttämääsi työkaluun, vaikka se olisikin oikea työkalu. Et ole ainoa.

Usein palveluiden hallinnan prosessityökaluista ei koeta saatavan odotettuja hyötyjä, ja niiden käyttö koetaan hankalaksi. Syy ei kuitenkaan ihan aina ole työkalussa, vaan vajaakäytössä ja väärien toiminnallisuuksien kanssa puuhastelussa.

Sententium on toiminut erilaisten prosesseja ohjaavien työkalujen kanssa niin käytännön käyttäjänä, käyttöönottoprojektien työrukkasena kuin prosessipäällikön ominaisuudessa ja tuntee paitsi työkalut, myös prosessit. Tähän kokemukseen perustuen Sententium potkaisee uutta virtaa vanhaan työkaluusi ja auttaa organisaatiotasi saamaan siitä irti paitsi prosessien tuen, myös käyttäjätyytyväisyyden. Uusi tapa ajatella työkalujen käyttöä parantaa investointisi arvoa.