050 3809895

Koulutuspalvelut

Tarvitsetko sertifikaatin työntekijöittesi seinälle? Jos tarvitset, Sententium ei voi auttaa, sillä Sententium ei usko yleisen tason teorian hyötyyn käytännön työssä. Ei etenkään silloin, kun sen hankkiminen kestää kolme päivää ja siitä pitää maksaa osallistujien lukumäärän mukaan. Jos sen sijaan tarvitset organisaatiollesi aidon ymmärryksen niin prosessien teoriasta kuin kokemukseen perustuvasta käytännön toiminnasta, aina räätälöitynä käytännön tarpeesi mukaan, Sententium on oikea koulutuskumppanisi.

Sententiumin koulutukset ottavat huomioon tilanteesi: jos olet juuri jalkauttamassa jotakin prosessia tai jokin prosessisi ei toimi, kohdistamme koulutuksen siihen ja niihin joista se on välittömästi riippuvainen. Ei kasvottomia vakiopaketteja vaan käytännön hyötyjä – uusi tapa ajatella prosessikoulutusta.

Sententium kokoaa yhteen eri prosessien asiantuntijat toimimalla prosessifoorumien järjestäjänä. Jos etsit ajankohtaisia aiheita ja uusia ajattelutapoja prosessiesi toimintaan, paras apu löytyy niiltä jotka ovat jo kokeilleet sitä mitä itse vielä mietit. Hintana joudut tietysti luopumaan jostakin omasta ajatuksestasi.